Jump to content
IGNORED

Streaming Webcam Test


Recommended Posts

Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire

Hi all, i think i may have fixed the problem i was having with the webcam. Heres the link it should be a live stream, altohugh now dark the time indicator should be running, if you could tell me wether it works that would be great Hopefully if working then it will be able to stream in interseting weather, also may add sound. :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 22
  • Created
  • Last Reply
Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire
Yeah - it would help if you opened the blinds :D

Thats a reflection on the window, its actually pointing outside, i do have another cam with lux 2 as this one is only lux0 ;)

Link to comment
Share on other sites

Posted
  • Location: Nairn
  • Location: Nairn

Not working for me it coming up with this

<H1 id=textSection1 style="FONT: 13pt/15pt verdana; COLOR: black">The page cannot be displayed</H1>The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.Please try the following:

  • <LI id=instructionsText1>Click the
java script:location.reload() Refresh button, or try again later.
<LI id=instructionsText2>If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
<LI id=instructionsText3>To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP). <LI id=list4>See if your Internet connection settings are being detected. You can set Microsoft Windows to examine your network and automatically discover network connection settings (if your network administrator has enabled this setting).

  1. <LI id=instructionText6>Click the Tools menu, and then click Internet Options. <LI id=instructionText7>On the Connections tab, click LAN Settings.
  2. Select Automatically detect settings, and then click OK.

<LI id=instructionsText5>Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed. <LI id=instructionsText4>If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.

[*]Click the Back button to try another link.

<H2 id=IEText style="FONT: 8Pt/11pt verdana; COLOR: black">Cannot find server or DNS Error

Internet Explorer </H2>

Link to comment
Share on other sites

Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire

Still having probs even now with my new router :p I have port forwarded as they suggest fro the software but whenever i put in the url for the webcam i.e 88.etc it comes up with page can not be displayed.

Link to comment
Share on other sites

Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire
is the ip address still current or has it changed maybe ?

The first one i posted worked fien (on the day of posting) when i was trying out my old simple modem (speedtouch), but i just cartn get it to work with the router, i think i'll ring the Dlink helpline and get one of them to talk me through it :p The links wont work now anyway as the ip address has changed (its dynamic) but this i could sort out by changing the web link.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire
None work. Are you sure you're giving the right url's out?

Someone managed to connect to it from one of them earlier on, but i think the software is playing up ;)

the 8082 one should be working now.

Link to comment
Share on other sites

Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire
Cool! 8082 works now.

Watchya' streamin' porn on NW for though?!

;) , you wish.

glad its working, only after 7 months of trying.

are you other guys managing to connect ok?

Link to comment
Share on other sites

Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire

try the 8082 one again mate, its the software, theres a prob with it and after a while it keeps terminating the connection for some reason. Getting some different software though :)

Link to comment
Share on other sites

Posted
  • Location: Worcestershire
  • Location: Worcestershire
working fine for me now :)

cool, im going to insert the camera view box into the weather webpage tomorrow to replace the static shot, although i may get a ip cam as my cpu usage shot up to 100% when everyone connected :) .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...