Jump to content
IGNORED

Grrr Weather station lost some of it's sensors


Recommended Posts

Posted
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield
  • Weather Preferences: Any Extreme
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield

These go via a wireless repeater due to reception issues in one of my rooms.

Replaced the battery came back then went off. The battery wasn't totally new.

Put a new one nothing then came back a few hours later.

Supercap problem I thought.

Yes I was right except there's two  50 uf caps still at 2.7v on a 3v line. So of course will go pop.

Ordered some 3v 50uf from Farnell. They shouldn't go pop.

I'm stunned that we still have this design fault.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield
  • Weather Preferences: Any Extreme
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield

Cap replaced showing the expected low battery as the new cap charges up. One cap was fine so left it be for now.

PXL_20201031_082119984.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...