Jump to content
Thunder?
Local
Radar
Pollen
IGNORED

Forum problem today (and a few others recently)


Paul
 Share

Recommended Posts

Posted
  • Location: Aviemore
  • Location: Aviemore

    Hi all, apologies for today's downtime on the forums, and indeed the intermittent issues we've had over the last 7 days or so. We think we've found the root cause of these now, so hopefully once that fault has been fully rectified normal service will be resumed. 

     

    Paul

    • Like 6
    Link to comment
    Share on other sites

    • Replies 34
    • Created
    • Last Reply

    Top Posters In This Topic

    Posted
  • Location: Peasedown St John.N.E.Somerset
  • Weather Preferences: Fair to Foul...
  • Location: Peasedown St John.N.E.Somerset

    Glad to see the daily fix is fixed..Posted Image

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Solihull, WestMidlands, 121m asl -20 :-)
  • Weather Preferences: Cold and Snow -20 would be nice :)
  • Location: Solihull, WestMidlands, 121m asl -20 :-)

     We think we've found the root cause of these now, so hopefully once that fault has been fully rectified normal service will be resumed. 

    Posted ImagePosted Image Two-Word Story Posted ImagePosted Image Normal service will be resumed Posted Image

     

    I just guessed that's why you stopped it Posted Image

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Aviemore
  • Location: Aviemore

    Sorry a few bumps there as we're just making some changes to the forum servers in order to resolve the problems. You may notice a few recent posts have missing images for a little while but they'll be copied to the new server shortly.

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Weston-S-Mare North Somerset
  • Weather Preferences: Hot sunny , cold and snowy, thunderstorms
  • Location: Weston-S-Mare North Somerset

    Hi,

     

    Had a problem getting onto the site today on both my work & home computers

     

    Seems to come up with a error server message.

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Weston-S-Mare North Somerset
  • Weather Preferences: Hot sunny , cold and snowy, thunderstorms
  • Location: Weston-S-Mare North Somerset

    At work around lunchtime, and about 45mins ago at home.

     

    Not sure what the error message said, but something along the lines of server not responding.

     

    Seems intermittent!

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Aviemore
  • Location: Aviemore

    I think you may have got unlucky with the timing - the lunchtime problems were us changing the servers about, and this evening was a very brief bump while we made a quick database change. Should be ok from here on in though.

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Weston-S-Mare North Somerset
  • Weather Preferences: Hot sunny , cold and snowy, thunderstorms
  • Location: Weston-S-Mare North Somerset

    Okay Paul, it does seem to be working fine now as you say.

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield
  • Weather Preferences: Any Extreme
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield

    Looks like you've got problems. Again. Slow response at times and netweather extra has died a death.

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Aviemore
  • Location: Aviemore

    Seeing no issues here, nw extra and the main site definitely running fine, we've been doing a few things on the forum server this afternoon so there's been the odd slowdown but nothing currently. 

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Beccles, Suffolk.
  • Weather Preferences: Thunder, snow, heat, sunshine...
  • Location: Beccles, Suffolk.

    I had problems a wee while ago too, Paul...

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield
  • Weather Preferences: Any Extreme
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield

    Seeing no issues here, nw extra and the main site definitely running fine, we've been doing a few things on the forum server this afternoon so there's been the odd slowdown but nothing currently. 

    Netweather extra isn't though. I can't load it and the feed to my website has stopped. Take a look http://www.sheffieldweather.co.uk/Five%20Day%20Forecast.htm

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield
  • Weather Preferences: Any Extreme
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield

    On BT it brings up an outdated page it should have updated by now I think.. On Virgin it cannot load netweather  extra whatever I do. Flushing the dns fixed the issue.

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Aviemore
  • Location: Aviemore

    Odd, we've made no dns changes in a very long time, so no idea why that should happen, unless their/your cache corrupted somehow.  Re the forecast update, the 12z is running currently, is at the same time as usual and should finish within the next 20-30 mins :)

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield
  • Weather Preferences: Any Extreme
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield

    I use opendns. Probably Virgin trying to break their network even more although that still doesn't make sense as both should have died.

    Link to comment
    Share on other sites

    • 2 weeks later...
    Posted
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield
  • Weather Preferences: Any Extreme
  • Location: Sheffield South Yorkshire 160M Powering the Sheffield Shield

    Server too busy is back again.....

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Solihull, West Midlands. - 131 m asl
  • Weather Preferences: Sun, Snow and Storms
  • Location: Solihull, West Midlands. - 131 m asl

    Paul....

     

    I have not had any hot and cold temps on the netweather home page for the last 10days.

    Are you awaare of any problems in that area reported?

     

    MIA

    Link to comment
    Share on other sites

    Posted
  • Location: Solihull, West Midlands. - 131 m asl
  • Weather Preferences: Sun, Snow and Storms
  • Location: Solihull, West Midlands. - 131 m asl

    Paul.

     

    Have deleted all my cache options in Internet Explorer, but still no data.

    I originally use to get requested to enter my location eery time I logged on, but that has stopped now, However still no temps.

    Whether its relevant, I used my notepad on a cruise and had to use the ships internet, I remember it requested my location the first time, but since then it had stopped.

     

    MIA

     

     

     

    No, I don't know of any reasons why that shouldn't show for you. Perhaps clear you browser cache, that may sort it. If not let me know.

    Link to comment
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    ×
    ×
    • Create New...